Rólunk

Rólunk mwmihu-adm 2020.02.06.
1997 óta a hazai piacon

Mint a francia Sicame vállalatcsoport hivatalos disztribútora, a Megawatt 1 Kft. 1997 óta volt jelen a kis- és középfeszültségű villamos hálózati szerelvények hazai piacán.

Az elmúlt több mint 10 év alatt a cég folyamatosan fejlődött, bővült és mára kinőtt az anyavállalat szárnyai alól. Ezért 2009. április 1-i hatállyal önállósultunk, nevünk megváltozott.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy újabb termékcsoportokkal, bővülő szolgáltatásokkal, változatlan minőségben állhassunk az Önök rendelkezésére.
Népszerű SICAME termékeink mellett számos olyan újdonsággal és meglepetéssel is jelentkezünk hamarosan, mely bizonyára élénk érdeklődésre tart számot. Fejlesztésünk eredményeiről folyamatosan tájékozódhat honlapunkon.

Minőségi politika

A Megawatt Mérnökiroda Kft célja, hogy tevékenységével, azaz áramszolgáltatók áram szállító hálózataihoz szükséges szerelvények, illetve átfogó megoldások forgalmazásával a megrendelőinek ilyen jellegű igényét, elvárásait a lehető legteljesebb mértékben kielégítse, működése során szolgáltatásait folyamatosan fejlessze -figyelembe véve a környezet által állított korlátokat- elérve ezzel megrendelőinek mind magasabb szintű megelégedettségét. Ennek érdekében minőségirányítási rendszert dolgozott ki és vezetett be az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint.

Minőségirányítási rendszerünkben:

  • megismerjük, értelmezzük megrendelőink és egyéb érdekelt felek megfogalmazott és meg nem fogalmazott, de jogos követelményeit, elvárásait,
  • megismerjük, és naprakészen tartjuk a tevékenységünkre vonatkozó törvényi, jogszabályi előírásokat, és azok betartására minden körülmények között törekszünk,
  • mindezek érdekében meghatározzuk folyamatainkat, és pontosan szabályozzuk azok megvalósításának feltételrendszerét, amelynek betartására elkötelezzük magunkat,
  • munkatársainkban, szállítóinkban tudatosítjuk a minőségirányítási rendszer fontosságát, képzéseken megismertetjük velük a rendszer előírásait és ezek betartását megköveteljük mindenkitől,
  • folyamatosan javítjuk tevékenységünket annak érdekében, hogy folyamataink hatékonysága a jövőben is megfeleljen a meghatározott céloknak, rendszeresen felülvizsgáljuk minőségirányítási rendszerünket, hogy feltárjuk és helyesbítsük hiányosságait, és megtaláljuk a fejlesztésének lehetőségei.

A tudás és az együttműködés a sikerünk mérföldkövei, mottónk:
OLDJUK MEG EGYÜTT!

Környezeti politika

A Megawatt Mérnökiroda Kft magáénak vallja a fenntartható fejlődés elvét, tehát a fejlődése során egyensúlyra törekszik a társadalmi, gazdasági, műszaki és környezeti feltételek között. Ezeket figyelembe véve vállalatunk a tevékenységei során nem csak a törvényi és hatósági előírásokat veszi figyelembe, hanem elkötelezett a környezeti teljesítőképesség javítása és a szennyezés megelőzésére. Hatékonyan használjuk a természet erőforrásait, újrahasznosítjuk a tevékenységünk során keletkezett hulladékokat és mindent megteszünk, hogy csökkentsük azok mennyiségét. Minden alkalmazott a saját munkája során felelős a környezetért.

Kiemelt figyelmet fordítunk:

  • a tevékenységeink környezeti hatásainak kiértékelésére
  • a fenntartható fejlődés elvei szerinti folyamatos fejlődésre és a környezetszennyezés megelőzésére
  • a környezet esztétikai hatásának javítására

A fentiek megvalósításához megfelelő eszköz az MSZ EN ISO 14001:2005 szerinti környezetközpontú irányítási rendszer működtetése, így tudunk folyamatosan megfelelni a társadalmi elvárásoknak, hazai és nemzetközi előírásoknak és tudjuk biztosítani a társaság hírnevének és piaci pozíciójának megerősítését.

Munkatársaink
veghlaszlo
Végh László
Ügyvezető
balintmarton
Bálint Márton
Ügyvezető
bencsikakos
Bencsik Ákos
Backoffice munkatárs
kissjozsef
Kiss József
Irodavezető
nemethandras
Németh András
Logisztikus
kiralylajos
Király Lajos
Logisztikus